Hagemøbler fra Canadian Outdoor

Håndlagede utemøbler i sedertre. Unik kvalitet - sedertre får en vakker naturlig sølvgrå farge med tiden.

Stort TILBUD på nesten alt av hagemøbler!

Vi feirer nyhetene i med knalltilbud! Her kan du se hvilken utemøbler fra Canadian Outdoor som har tilbud.

De mest populære hagemøblene

Unike møbler i bærekraftig sedertre, som står seg svært godt i et Nordisk miljø.

Hage og utebord

Kjøp her

Tilbehør

Kjøp her

Utebenk

Kjøp her

Utestoler og Hagestoler

Kjøp her
Sedertre møbler for hage

Hvorfor utemøbler i sedertre?

Sedertreet har den egenskapen at det naturlig inneholder olje som er råte- og soppforebyggende. Det gjør møbler i sedertre svært vedlikeholdsvennelig. Man kan derfor velge å la møblet forbli helt ubehandlet. Sol og regn vil slite på treverket og det vil med tiden få en vakker og sølvgrå overflate. I tillegg til disse gode egenskapene er sedertre svært holdbart og et bærekraftig alternativ.

Håndlagede hagemøbler i bærekraftig sedertre

”Tree of life”

Sedertre – perfekt for utemøbler

Sedertre har inneholder naturlig olje som er råte- og soppforebyggende. Det gjør møbler i sedertre svært vedlikeholdsvennelig. Alt treverk lever og det gjør også hagemøbler i sedertre. Det endrer naturlig karakter og farge gjennom årstidene, og med alderen. Utendørs vil møbelet i løpet av relativt kort tid få en rustikk, sølvgrå patina. I våt tilstand vil det mørkne og kanskje få flekker i ulike nyanser. Når solen og varmen er tilbake, lysner treverket og tørker opp igjen. 

Nordamerikanske indianerne brukte sedertre til å lage skåler, spiseredskaper, kanoer og hus. Treet er i thujaslekten og kalles på latin arborvitae som betyr «Tree of life». Dette navnet kommer av at indianere også brukte trærne til medisinske formål. 

Et miljøvennlig produkt 

Bærekraftige hagemøbler

Møblene er rene treprodukter. Og seder er i toppklassen når det gjelder holdbarhet, og også svært bærekraftig. Hogst av sedertre blir gjort på en måte som sørger for at det alltid plantes mer enn det hugges.

Skog spiller en viktig rolle i og for miljøet. Friske trær som hugges og som igjen lages til hagemøbler beholder absorbert karbon i treverket. I praksis betyr det at du har et lite karbonlager som bidrar til å redusere mengden klimagasser i atmosfæren.

Møbler i tre er derfor et godt og naturlig valg.

Et stort utvalg og variasjon av hagemøbler

Finn stilen og stolen som passer deg

Canadian Outdoor har en rekke ulike møbelserier. Smak og behag. Du synes noe passer best som hyttemøbler eller hjemme i hagen. Vi tror du finner fort din favoritt, om det er en hagebenk rundt bålpanna, gyngestol under parasoll, eller en toseter med plass til din kjære.

Se noen av de vanligste spørsmålene om møbler og sedertre her.

Hvor raskt får jeg møblene levert?

Er de på lager (se produktsiden) så sendes de normalt 1-3 dager etter bestillingen er gjort. Påberegn noe få dager i frakt, så er de klare til å hentes på nærmeste postkontor.

Må hagemøblene monteres?

Noen møbler kommer ferdig montert, noen delvis montert og er svært raske å montere. Noen kommer flatpakket og tar litt lengre tid. (Se produktsiden). Veiledning til montering følger med i pakken. Her ligger alle monteringsanvisninger.

Er utemøblene vedlikeholdsfrie?

Vi kaller det vedlikeholdsvennlig. Det meste her i verden trenger litt omsorg og stell, i ny og ne. Vask og etterstramming for eksempel. Men hagemøbler laget i sedertre trenger ingen ekstra trebehandling og kan brukes ubehandlet. Når de står ute får de med tiden en vakker sølvgrå farge. Ønsker man likevell å behandle eller bedre ta vare på treverket anbefaler vi å bruke treolje fra Owatrol.